Øya dyreklinikk

Din dyrlege i Gudbrandsdalen
VeterinærtjenesterBestill time
fokus på de firbente siden 2014

Øya Dyreklinikk – veterinærtjenester til hele Gudbrandsdalen

Om oss

Øya Dyreklinikk på Vinstra ligger i naturskjønne omgivelser. Vi tar imot besøk fra hele Gudbrandsdalen, Fåvang, Ringebu, Sør-Fron, Harpefoss, Vinstra, Kvam og Otta. 

Dyreklinikken ble etablert i 2014. Vi utfører vanlige veterinærtjenester, selv om klinikkens hovedfelt er innen rehabilitering og fysioterapi for hund, og vi har blant annet et oppvarmet terapibasseng for hunder.

Vi har også et nært samarbeid med Toksekleiva Hundepensjonat, slik at de som har hunden inne til opphold der samtidig kan få utført veterinærtjenester som vaksinering, tannrens etc. Dersom det er ønskelig reiser vi også på hjemmebesøk.

Vi forhandler Specific og Royal Canin hunde- og kattefôr.

Vi har utsalg av utstyr fra Non Stop Dogwear.

Vi har dessverre ikke vakt på kvelder og helger.

vårt motto

Fokus på de firbente

Vårt motto er «med fokus på de firbente», men hos oss skal både eieren og den firbente føle seg trygge og ivaretatt. Medmenneskelighet og varme er viktig for oss, og et besøk hos oss skal være preget av ro.

Dyreklinikk i historiske omgivelser

Øya Gård i Gudbrandsdalen

Om øya gård

Øya Gård er fra 1668 og har vært både lensmannsgard og skyss-stasjon. Sommeren 1862 var selveste Henrik Ibsen på besøk med en skuespillervenn for å prøve fiskelykken langs Øyas lange strandlinje. Garden er også kjent for sitt enestående kildevann, som har virket uavbrutt i 300 år. Kilden er omtalt i gamle skrifter som «denne enestående kilde, som er varm om vinteren og kald om sommeren».

Øya ligger sentralt plassert like ved E6, midtveis mellom Oslo og Trondheim, 3 km sør for Vinstra, 35 km nord for Ringebu og 33 km sør for Otta.