Våre ansatte

De ansatte hos Øya Dyreklinikk

Engasjerte og faglig dyktige

Kitty Killi Jevne

Eier og daglig leder

Veterinær, personlig trener for hund, hundefysioterapeut og veterinærkiropraktor

Klinikkens gründer. Uteksaminert fra Sveriges Lantbruksuniversitet, Uppsala i 2002. Jobbet i ca ti år i kombinert praksis i Nord-Fron, før hun spesialiserte seg på smådyr. Har jobbet på Norges Veterinærhøgskole, Stord Smådyrklinikk og Stav Veterinærsenter, før hun startet Øya Dyreklinikk hjemme på gården i 2014, etter å ha utdannet seg som fysioterapeut for hund.

Hun har tatt flere lengre etterutdannelser, og er i dag fysioterapeut for hund, personlig trener for hund og veterinærkiropraktor. Kitty kan bevegelsesapparatet! I tillegg har hun kurset seg opp innenfor viktige felt som tenner og hudproblemer hos hund. Hun har holdt mange kurs og jobber i tillegg som løpsveterinær på Finnmarksløpet, Femundløpet, Gausdal Maraton og Jotunheimenløpet.

Kitty brenner for jobben sin og elsker å hjelpe folk og dyr! Hun strekker seg litt langt noen ganger, men vi andre på klinikken passer på henne som best vi kan så hun ikke sliter seg helt ut. 

Kitty og hennes to barn på 10 og 12 er glad i å være ute og fyrer gjerne opp et bål og slår opp teltet sitt. Kan de i tillegg ha med de 11 huskyene sine, har de det som best!

Anne Britt Aanstad

Ansvarlig for pelsstell, klinikkassistent og med-instruktør på kurs

Anne Britt tilfører klinikken en solid kompetanse på hund, og er aktiv innen brukshund-miljøet. Sammen med Silje, skal Anne Britt utdanne seg til å bli NKK-instruktør trinn 1 i løpet av 2021/2022.

Anne Britt er gardbruker, og har mann og to barn. I tillegg til schæferen Gynna har hun 12 trekkhunder, og driver aktivt både med brukshund og hundekjøring. Hun er klinikkens desidert roligste dame, som alltid jobber hardt, men ser like upåvirket og lugn ut. Hva skulle vi gjort uten deg?

Silje Wahlquist Rindhølen

Ansvarlig for klinikkens dagpark, tar pelsstell når hun har tid, klinikkassistent og med-instruktør på kurs

Silje har holdt på med hund i alle år og kan disse lykkepillene på fire ben ut og inn! Hun driver med brukshund og hundekjøring på firtiden, og sammen med Anne Britt skal hun utdanne seg til NKK-instruktør trinn 1 i løpet av 2021/2022.

Silje utdanner seg til å bli lærer, har hus, en hest og fire hunder og har som oss andre litt for mye å gjøre hele tiden. Men får hun komme seg ut i naturen med en eller flere av sine firbente venner så har du det som best. Alle hundene i dagparken (og alle hundene våre for den saks skyld), ELSKER tante Silje. Vi er spent på hvor mange hunder du kommer til å ende opp med Siljemor, da du har en tendens til å være Marte Svennerud. «Je tek ælle sju…»… 😊

vårt motto

Med fokus på de firbente

Vårt motto er «med fokus på de firbente», men vi ønsker at både den firbeinte og eieren skal føle seg trygge og ivaretatt hos oss. Medmenneskelighet og varme er viktig for oss, og et besøk hos oss skal være preget av ro.